26 Nisan 2008 Cumartesi

Kim bilir?


Karlı bir istanbul gecesi,

Üşüyen ellerime inat, yanmaya başladı yüreğimin ateşi.

İşte buldum demiştim, karanlığıma doğan güneşi.

Allah’ım bu ne yaman çelişki!

Bir yanım hiç durmadan haykırmak istiyor, sevdiğimi.

Bir yanımsa susmak saklamak içimdekileri...

Korkutmuşlar çünkü beni,

Aşka, sevdaya dair beklentilerimi,

Hep boşa çıkartmış gitmiş birileri...

Şimdi sana ne söylesem?

Hep benimle ol,hep o gülen gözlerinle gözlerime bak mı desem?

Bilmem o zaman yanımda durur musun?

Bu kendi küçük,yüreği büyük çocuğun tek sevdiği olur musun?

Kim bilir?


Y.S.

1 yorum:

  1. İnternette bir çok kişinin kontörleri haberleri olmadan her hafta düşmekte.. Bunun sebebi bedava 250 kontör , bedava msj , logo , melodi , resim , video , oyun hepsi ücretsiz tıkla gelen msj gir ücretsiz kullan gibi vaatler yüzünden milyonlarca kişinin üye oldugu bilmeden bedava diye yazıp sonra paralarını aldıkları bu oyuna çok kişi düşmüştür..

    Halede her hafta kontor parası bulamayan öğrencilerimizin kontörleri düşmeye devam etmekte bu yüzden en kısa zamanda sizinde veya yakınınızda her hafta yada ayda bir kere cep telefonundan kontörü habersiz yere düşüyor ise ortalama 50 kontör bu oyunu iptal ettirerek kurtulabilirsiniz..

    İptal ettirmeye dahi 50 kontör isteyen bu kişilere kanmayın sadece müşteri hizmetlerini arayarak bu hizmetileri iptal ettirmek istiyorum deyin kontor düşüyor deyin..

    Ayrıca bu kontor melodi servislerine sizden habersiz üye olunmuş ise siz üye olmamış iseniz ücretlerinizi iade isteyebilirsiniz..Bir çok kişi alınan kontörleri bu sirketler tarafından tekrar iade edilmiştir. Telefon şirketlerine şikayetinizi bildiriniz yada www.sikayetvar.com yazarak daha hızlı sonuç elde edebilirsiniz...

    Bu maili ne kadar çok kişiye atar iseniz herkez kontörlerine kavuşması daha hızlanır ve iptal işlemi yaparak daha çok gitmesi önlenir.Yardımlarınızı bekliyoruz.Bu kontörü alınan kişisel siz aileniz arkadaşınız sevdikleriniz olabilir..

    Müşteri Hizmetleri

    Turkcell : 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri veya 444 0 535 Hazır Kart Müşteri Hizmetleri'ni ister cebinizden, ister sabit telefondan arayın;

    Avea : Avea hatlı cep telefonunuzdan 500'ü tuşlayarak ya da sabit hatlardan 444 1 500'ü çevirerek Avea Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz.

    Vodafone:

    * Talep ve şikayetlerinizi bildirmek için tüm telefonlardan 0212 444 0 542'yi veya 0542 444 0 542
    * Vodafone hatlı cep telefonlarınızdan 7000'i veya 444 0 542
    * Yurt dışından +905424440542'yi arayabilirsiniz.

    YanıtlaSil